Actueel

Wij zijn op zoek naar een klusjesman/vrouw!  

In het wijkgebouw vinden veel vaste activiteiten plaats, maar wij zoeken nu juist iemand die het leuk vindt om incidenteel mee te werken bij evenementen. Weet jij als klusjesman/vrouw van aanpakken en wil je helpen bij opbouw, afbouw, techniek en het organiseren van evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij al (enige) ervaring hiermee? Dan vinden we dat super! Maar dat zijn geen vereisten. We zoeken voornamelijk naar extra handjes om het werk lichter te maken. Onze evenementen eindigen normaal gesproken om 00:00 uur, dus je hoeft niet tot diep in de nacht te helpen. Een minimum leeftijd van 16 jaar is wel een vereiste, eigen inbreng is trouwens van harte welkom. Wij bieden je daarvoor gezelligheid, waardering, veel contact, een vrijwilligersvergoeding per uur en twee keer per jaar een vrijwilligersavond. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze beheerder Björn via 06-19955050 of info@dehoeksteeneindhoven.nl.

Repair cafe Prinsejagt

Wij zijn voornemens een repair café te starten in de Hoeksteen.  Het plan is om dit te doen op de 1ste en 3de donderdag van de maand van 9.30 tot 12.30.u.  Het streven is om op 2 Februari 2023 al te beginnen. 

Wij zoeken nog vrijwilligers die willen helpen met het repareren van elektrische apparaten, fietsen, meubel, houten voorwerpen, kleding, etc.   Ook hebben we ruimte voor mensen die handig zijn met computers en internet! 

Aanmelden als vrijwilliger? Mail naar repaircafe@dehoeksteeneindhoven.nl 

Tot ziens in het Repair Café!

Scroll naar boven